dimecres, 4 de març del 2015

Una exposició fotogràfica en record dels deportats víctima d’actes vandàlics a Santa Coloma.





Avui, dimecres 4 de març, la mostra fotogràfica Recordar després de l’oblit:  Buchenwald, exposició fotogràfica que dignifica a les víctimes dels camps de concentració nazis i que està instal·lada als Jardins de la Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet, ha estat objecte d’un atac que l’ha causada greus desperfectes.



La mostra és de l’autor colomenc Sergi Bernal i s’integra dins el projecte ‘EXILI, DEPORTACIÓ I DRETS HUMANS. BUCHENWALD 2014’, organitzat des del Programa Joves i Cooperació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i que compta amb la col·laboració de l'Amical de Mauthausen i altres camps de concentració nazi.



Es tracta d'un programa de sensibilització que s'adreça als joves dels instituts de la ciutat, on un grup de 15 joves ha viatjat a Alemanya per saber del nazisme i de les seves inhumanes polítiques d'extermini.  



Encara avui dia, una exposició dedicada als deportats és víctima d’actes vandàlics. Recordem que encara no han passat dos anys des de que el monument als deportats, situat als mateixos jardins, patís una altra agressió. 

Coneix el projecte: