dijous, 13 de febrer del 2020

Enhorabona Memòria! Escola Antoni Benaiges

Ahir el Museu Marítim de Barcelona i el Memorial Democràtic van rebre el premi d'Educació dels premis Ciutat de Barcelona per l'exposició Antoni Benaiges el mestre que va prometre el mar, on vaig fer tasques de comissari, d'autor i aportant, junt amb el Plàcid Garcia Planas la idea original.

Per fer un autèntic acte de memòria vaig convidar al Jaime Roigé Benaiges, nevot del mestre i vaig portar la Escuela Benaiges de 1936 al complet.

Un reconeixement als mestres de la República a tots els @antoni_benaiges i Don Gregorios que van acabar a les fosses, a l'exili interior i a l'exterior. Però sobretot a tots aquells infants que van ser privats de coneíxer el mar, la llengua de las papellones amb una educació feliç.

A tots ells!!


https://www.mmb.cat/blog/educacio/premi-ciutat-de-barcelona-a-lexposicio-sobre-el-mestre-benaiges/
[CAT]

Avui estem d'enhorabona!

Iniciem l'any amb un reconeixement a la tasca divulgativa i educativa d'una exposició.

I com no dir,... això em fa molta il·lusió. I és que els Premis Ciutat de Barcelona, ​​en la seva edició 2019, han premiat l'exposició "Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar" a la categoria d'Educació.

Exposició que molts de vosaltres vau poder veure i que durant 10 mesos va estar al Museu Marítim de Barcelona, ​​passant per ella més de 38.000 persones.

https://www.mmb.cat/es/exposiciones/antoni-benaiges-el-maestro-que-prometio-el-mar/

Si no vau poder veure-la en el seu moment, aquí la teniu:http://www.mmb.cat/blog/el-museu/recorregut-virtual-per-lexposicio-antoni-benaiges-el-mestre-que-va-prometre-el-mar/


https://www.mmb.cat/wp-content/uploads/2020/01/NP_PremioEducacion_CiutatBarcelona_CAST.pdf


Salut!
[CAST]


Hoy estamos de enhorabuena!

Iniciamos el año con un reconocimiento a la labor divulgativa y educativa de una exposición. Y como no decir que me hace mucha ilusión.

Y es que los Premios Ciudad de Barcelona, ​​en su edición 2019, han premiado la exposición "Antoni Benaiges, el maestro que prometió el mar" en la categoría de Educación.

Exposición que muchos de vosotros pudisteis ver y que durante 10 meses estuvo en el Museu Marítim de Barcelona, pasando por ella más de 38.000 personas.

https://www.mmb.cat/es/exposiciones/antoni-benaiges-el-maestro-que-prometio-el-mar/

Si no pudisteis verla en su momento, aquí la teneis:

http://www.mmb.cat/blog/el-museu/recorregut-virtual-per-lexposicio-antoni-benaiges-el-mestre-que-va-prometre-el-mar/


Salut!